Meny Stäng

Kräftfiske i Råån 2021

Vi har beslutat att anordna kräftfiske i vår fina å Råån.

Eftersom vi inte vet hur många kräftor det finns kommer vi endast att släppa ett begränsat antal platser, nu första året. Detta för att utvärdera om det kan bli ett återkommande event. Även ett utsläpp med fiskdöd som följd gör att vi inte kommer att kunna fiska efter kräftor nedanför dammen. Detta gör att antalet platser blev mindre än planerat.

Kräftfisket kommer ske den 21 augusti mellan 15.00 – 22.00. Detta till ett pris av 200:-. Då ingår hyra av 2 kräftburar, max 5 burar får användas per fiskare. Korten för detta unika tillfälle kommer att säljas av Fladen Store på Väla fr.o.m. måndagen den 16 augusti.

På grund av omständigheterna kommer vi endast att tillåta max 50 deltagare för detta år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *