Meny Stäng

Kräftfiske i Råån 2022

Så var det snart dags för årets kräftfiske i Råån i samarbete med Fladen Store Väla!

Vi har lärt oss av förra årets testkräftfiske, så i år kommer det att vara i hela fiskesträckan, d.v.s. från Gantoftabron ner till hamnen. OBS! Vi slutar vid gamla Rååbron på grund av båtarna i hamnen.

Det kommer också vara under längre tid, så i år börjar vi fredag kväll den 19/8 17.00 och håller på till måndag morgon, 06.00 därefter skall alla kräftburar vara borta.

Max antal deltagare kommer att vara 100 pers. och priset för i år är 400: -. Varje deltagare får använda max 5 burar och dessa skall märkas med namn på deltagaren. Burarna kommer att kontrolleras mot deltagarlistan och om det inte stämmer eller buren inte är märkt kommer buren att plockas bort. Det är deltagarnas ansvar att märka burarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *